Corona-safe scheiden

Written by on 19 maart 2020 in Alimentatie, Familierecht, Scheiden, Uncategorized

Is het nu wel veilig om af te spreken voor mijn echtscheiding? Kan ik wel Corona-safe scheiden?

Dat kan bij mij, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over Corona.

Ik kan u inmiddels ook weer op kantoor ontvangen, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Ik vraag u van tevoren of u Corona-achtige klachten heeft (koorts, hoesten etc). We begroeten elkaar zonder elkaar een hand te geven. We nemen 1,5 meter afstand in acht en zitten aan een grote tafel met voldoende afstand. Er is handgel aanwezig voor het reinigen van uw handen. Vóór en na iedere bespreking wordt het meubilair extra schoongemaakt.

Maar het kan zijn, dat u liever nog niet persoonlijk langs komt. Ook dan kan ik u helpen als scheidingsadvocaat (als u een eigen advocaat wilt) of als advocaat-scheidingsmediator (als u een gezamenlijke advocaat-mediator wilt om uw scheiding te regelen).

Voor beeldbellen werk ik met het gratis programma “Zoom” en ook met Microsoft Teams. Eventueel kunnen we ook beeldbellen via Whatsapp of via Facebook Messenger.

Als we de echtscheidingsmediation via beeldbellen doen, spreken we af, dat er geen anderen in de ruimte aanwezig zijn als we onze afspraak hebben. U mag geen opnamen maken (ik maak een verslag terwijl we met elkaar spreken). De gesprekken zijn vertrouwelijk.

Bel mij op (06)51616441 voor meer uitleg en een afspraak. Ik heb weer ruimte voor nieuwe cliënten.

Tags: , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Subscribe via RSS Feed Connect on LinkedIn

Comments are closed.

Top