Over Marten Kok

Mr. Marten Kok is sinds 1995 advocaat en sinds 2004 scheidingsmediator en MfN mediator bij oplossing van andere geschillen.

Marten Kok is specialist op het gebied van:

  • echtscheidingsmediation
  • mediation bij andere geschillen
  • strafrecht
  • jeugdstrafrecht
  • alimentatie
  • echtscheiding
  • jeugdrecht, gedwongen opnames BOPZ

Strafrechtadvocaat en jeugd(strafrecht)advocaat

Marten Kok is tevens een ervaren strafrechtadvocaat en jeugdstrafrechtadvocaat.

Als strafrechtadvocaat ga ik er vanuit dat de verdachte onschuldig is totdat het tegendeel door de rechter bewezen is verklaard.
Te vaak gebeurt het, dat verschillende getuigen de verklaring van de aangever ondersteunen, terwijl later uit camerabeelden of uit ander bewijs blijkt dat meerdere getuigen er helemaal naast zaten. Als er iets onbetrouwbaar is, dan is het getuigenbewijs: “Wat zag die getuige? Zag hij een mishandeling of zag hij slechts een slaande beweging?”

Echtscheidingsadvocaat en echtscheidingsmediator

Marten Kok is advocaat en mediator in Ermelo en woonachtig in Utrecht. Hij werkt door het hele land en komt ook graag bij u thuis als dat beter uitkomt.

Ik houd van een persoonlijke aanpak. Mijn dienstverlening in echtscheidingszaken richt zich zowel op ondernemingen als op particulieren.

U kunt bij mij terecht voor alles wat te maken heeft met echtscheiding.

Als u kiest voor echtscheiding via scheidingsmediation, dat gaat u gaat samen scheiden onder mijn deskundige, neutrale en objectieve begeleiding als advocaat-mediator.

Als scheiding via mediation voor geen optie is, dan help ik u als advocaat door uw scheiding heen. Als het kan in overleg met uw aanstaande ex.

Mr. Marten Kok is lid van de (specialisatie) vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Hij is MfN mediator en vFAS mediator. Marten is één van de echtscheidingsspecialisten op de Veluwe, onder meer in de regio Ermelo, Putten, Nijkerk, Harderwijk, maar ook in Zeewolde, Biddinghuizen, Almere, Lelystad en omstreken en in Amersfoort en Utrecht is hij actief.

In de loop der jaren is Marten Kok er van overtuigd geraakt hoeveel beter het is om samen en in overleg te scheiden, als dit besluit eenmaal is genomen.

Graag is Marten dan ook uw neutrale mediator en helpt hij u om samen met elkaar naar oplossingen te zoeken voor de zaken die bij een scheiding geregeld moeten worden.

Hierbij is zijn missie: met respect voor elkaar uit elkaar gaan.

Foto: Henk Merjenburgh

Foto: Henk Merjenburgh

Mediation bij oplossing van geschillen

Marten Kok is MfN mediator en is beschikbaar voor mediation opdrachten uit de markt. Daarbij kunt u denken aan mediation bij geschillen in ondernemingen en andere organisaties, geschillen tussen aandeelhouders of maten in een maatschap, vennoten in een vennootschap.

Neem gerust contact op!

Advocatenkantoor M.A.D. Kok (Marten Kok)

(06)51616441

(0341)552487

Fazantlaan 11 3852 AN ERMELO

Top