Echtscheiding

Echtscheiding of uit elkaar gaan is een lastig proces, maar onder deskundige leiding van Marten Kok als neutrale en objectieve scheidingsmediator wordt uw echtscheiding goed geregeld.

scheidingsmediation echtscheiding

Foto: Henk Merjenburgh

En u heeft een scheidingsmediator die daarnaast ook vFAS-advocaat is!

Via scheidingsmediation gaat u op een goede en respectvolle manier uit elkaar, waarbij volle aandacht is voor de zakelijke en financiële aspecten, maar waarbij – als het nodig is – ook wordt stilgestaan bij de emotionele kant van de zaak.

Echtscheiding regelen kan op verschillende manieren:

  • Via scheidingsmediation waarbij de beide partners samen met een advocaat-scheidingsmediator de scheiding regelen;
  • Via overleg, maar wel met ieder een eigen advocaat;
  • Via de rechtbank (op tegenspraak) en beide partners met een eigen advocaat.

Met Marten Kok kunt u kiezen uit al deze drie mogelijkheden, maar scheiden via scheidingsmediation werkt in de meeste gevallen het best.

Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat door in een eerste gesprek aandacht te geven voor erkenning van gevoelens van boosheid en verdriet, vaak jarenlang procederen kan worden voorkómen!

Laat u goed voorlichten!

Wanneer u en uw partner besluiten om te gaan scheiden, dan is het goed u te laten voorlichten over de manier wijze waarop dit geregeld kan worden.

U kunt Marten Kok naar keuze inschakelen als vFAS-scheidingsmediator of als vFAS-advocaat voor uw scheiding.

De vFAS is de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en Marten Kok is actief lid van deze vereniging. Meer informatie over de vFAS vindt u op www.verder-online.nl.

Als vFAS-advocaat en -mediator informeert Marten Kok u over de onderwerpen die bij een echtscheiding aan de orde komen en hij begeleidt u door het proces, van A tot Z.

Samen met hem denkt u na over uw toekomst en die van uw kinderen.

Neem gerust contact op!

Advocatenkantoor M.A.D. Kok (Marten Kok)

(06)51616441

(0341)552487

Fazantlaan 11 3852 AN ERMELO

Top